Lichtreclame

Lichtreclame en LED displays

Led lichtreclame, lichtbakken, doosletters. Hoe je het ook wil noemen; wij brengen jouw merk tot leven. Onafhankelijk van het materiaal. Op deze wijze staat jouw merk op het netvlies van iedere potentiële koper gebrand.

Lichtreclame zorgt er voor jouw merk dag en nacht in de spotlights staat. Of dit nu voor een winkel, kantoor of tankstation is. Een non-stop branding van jouw merk is altijd een mooie aanvulling. Levanto helpt je bij het kiezen van de juiste reclameverlichting.

Duurzame materialen

Wij plaatsen hoogwaardige gevelreclame en lichtreclame, dé manier om de aandacht te trekken. Onze lichtreclame is hoofdzakelijk uitgevoerd in weerbestendig kunststof of aluminium, maar ook andere materialen zijn mogelijk in elke gewenste kleur. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte LED reclameborden tot complexe letters in een 3D-stijl.

Onze werkwijze

Het ontwerp, productie en de montage van lichtreclame wordt door ons verzorgd en wordt volgens de hoogste standaarden in de markt verricht. De vormgevers in onze studio weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met lichtreclame en toveren jouw ideeën om naar een design. Dit om je een goed beeld te bieden van hoe het eruit zal komen te zien. Hierdoor heb je vooraf een goed beeld van hoe het eruit gaat zien op de gevel en ben je in de mogelijkheid om hiermee een vergunningsaanvraag in te dienen bij de gemeente. Onze ervaren monteurs komen vervolgens binnen 2-3 weken bij je langs om alles te monteren en aan te sluiten. 

lichtreclame-led-verlichting

Wat is LED verlichting?

Alle onze verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s met uitgebreide kleuren en intensiteit mogelijkheden. Daarbij worden deze LED’s voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar.

LED maakt de verlichting van reclame uitingen nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer laag energieverbruik wat de kosten van lichtreclame goed controleerbaar maakt. Zo hoeven er geen lampen vervangen te worden en is er nauwelijks een afstraling van warmte. Daarbij bespaar je tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van traditionele neon en TL-verlichting. 

Lichtreclame in Eindhoven en omgeving

Het ontwikkelen van de lichtreclames wordt door onze professionals vanuit Valkenswaard, vlakbij Eindhoven, uitgevoerd. Ben je benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Bekijk dan eens onze ‘klanten’-pagina. Hier vindt u een overzicht van onze (afgeronde) werkzaamheden. Wil je liever direct een kosteninschatting ontvangen. Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. We staan je graag te woord.

Meer weten over de mogelijkheden van lichtreclame?

  Ik heb interesse in *

  Voer volgende code in: captcha


  Gerelateerde cases

  Signing met ecologische...

  Lees verder

  Bij Auto Crew doen ze alles voor je...

  Lees verder

  Bij Bosch Car Service doen ze alles voor je...

  Lees verder