Green Line van Levanto

Maximale zichtbaarheid, minimale impact op ons milieu.

Dat wij bij Levanto betrokken zijn met het milieu en onze omgeving wist je al. Immers, eerder kochten we circa 7000m2 bos als compensatie voor onze CO2 uitstoot. Nu zetten we een grote stap verder. 

Wij hebben geïnvesteerd in een complete lijn van producten die het milieu zo min mogelijk belasten zonder dat dat dit zichtbaar is in de kwaliteit. Zo worden vlaggen gemaakt van gerecyclede PET flessen en vinyl banners worden geproduceerd zonder gebruik te maken van olie. 

Maar het houdt voor ons niet op bij de productie alleen. Ook nadat onze signing zijn werk heeft gedaan, worden jouw gebruikte banners, vlaggen en overige signing verzameld en krijgt het een unieke, eye-catching en pakkende nieuwe bestemming in de vorm van rugzakken, big shoppers, telefoonhouders en nog veel meer. You name it.

Deze opvallende premiums zijn natuurlijk niet alleen uniek voor jou en jouw merk, maar ook fantastische items om weg te geven aan klanten, opdrachtgevers en medewerkers. Zo verlengen we het leven van je oude signing. Wedden dat iedereen er mee wegloopt?

Vul jouw email even in en we sturen je onze brochure toe!

  Olifantsgras: een echt alternatief voor plastic

  Een alternatief voor plastic? Jazeker, wij hebben het! Olifantsgras is een volledig duurzaam gewas, wat ideaal groeit op grond die niet geschikt is om te bebouwen. Dit vormt de basis van deze ‘bioplastic’ en deze is 100% biologisch, 100% duurzaam en 100% future proof.

  Olifantsgras is te gebruiken als duurzame optie voor alle instore signing en heeft tal van voordelen:

  1. Volledig bedrukbaar met behulp van traditionele druktechnieken
  2. Hoogwaardige kwaliteit
  3. Ongebleekt
  4. Natuurlijke look en feel
  5. Sterk en recyclebaar
  6. Kleinere ecologische voetafdruk

  Kortom: wil je echt een enorm groot verschil maken? Kies dan olifantsgras! Meer weten? Vraag ons er alles over!

  Olifantsgras: een green line product van Levanto.

  Gerelateerde cases

  De eerste Miniso winkels in Nederland aangekleed door…

  Lees verder

  De tip-top winkel van Holland &…

  Lees verder

  Beauty waar je niet omheen…

  Lees verder