Fulfillment

Ontzorgen is our middle name;

Ontzorgen. Wij vinden het ook een container begrip. Maar om duidelijk te maken hoe wij in het leven staan is het toch de beste omschrijving. Bij Levanto vinden we het belangrijk om waarde toe te voegen in elke stap van het proces. Of dat nu het proces of ons personeel is, alles is in onze ogen net zo belangrijk. Daarom denken we na, voordat we wat doen. En gaan we net wat verder dan anderen. Dat kan in design, productie, logistiek en zelfs onderhoud zijn. Waarde toevoegen, op elk moment en overal, zodat jij kunt rekenen op de beste communicatie-uitingen. En dan blijkt: ontzorgen is our middle name.

Eén klik voor al je opslag

We kunnen ons voorstellen dat het handig is om al je communicatie-uitingen voor een periode op een centrale plek op voorraad te hebben, maar dat je wellicht de ruimte niet hebt. Daarom kun je bij Levanto ook terecht voor de opslag van al je communicatie-uitingen en zorg je met slechts één klik dat alles op het juiste moment bij vertegenwoordigers, franchisenemers of formulemanagers ligt. Simpel toch?

Na de clicks komen de bricks

Levanto beschikt naast eigen productie ook over een eigen logistieke hub, waar we met de voorraad en opslag van onze klanten erg efficiënt kunnen schakelen. Ons magazijn is voorzien van de nieuwste track en trace oplossingen en als klant log je simpelweg in bij onze webshop en wij zorgen ervoor dat alle artikelen op het juiste moment verstuurd, geleverd, geplaatst én gemonteerd worden. Leuker én makkelijker kunnen we het niet maken!

Samen bouwen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf?

  Ik heb interesse in *

  Voer volgende code in: captcha


  Gerelateerde cases

  Goossens is de grote inspiratie winkel als het op wonen en slapen...

  Lees verder

  Dynamische balans komt samen met elegante...

  Lees verder