Point of sale (POS) materiaal

POS-materiaal-Levanto-Eindhoven

Boost jouw omzet met POS materiaal

Ben je op zoek naar posters, banners of displays die de verkoop van je producten ondersteunen? En wil je jouw verkoopcijfers een boost geven? Onze point of sale oplossingen zijn een geweldige manier om je product in de spotlights te zetten. 

Binnen de grote hoeveelheid aan reclame-uitingen die vandaag de dag om je oren vliegen raken consumenten steeds meer immuun voor reclame. Het laten opvallen van jouw merk is een grote uitdaging en waar wij organisaties in ontzorgen. Wij bedenken unieke POS materiaal concepten en creëren zo impact op jouw doelgroep. 

Diverse soorten POS materiaal

Niet meer weg te denken van de winkelvloer en de verkoopcijfers liegen er niet om; point of sale materiaal werkt. Onze maatwerk point of sale displays worden vaak gebruikt voor reclame of andere promotionele acties. Maar ook als je op zoek bent naar een permanente oplossing bieden we POS displays in een vaste vormen. Met opvallende winkel displays, posters en andere POS-materialen, leg je de focus van jouw klanten op de producten en diensten die je het liefst onder de aandacht brengt. Levanto levert een totaalpakket aan winkeldecoratie. Denk hierbij aan etalagemateriaal, vloerstickers tot plafondhangers en nog veel meer.

POS materiaal voor retail, supermarkt en meer

Of het nou gaat om point of sale materiaal voor je supermarkt, kantoor of tankstation, je kunt het bij ons allemaal laten maken. En wat denk je van thema-campagnes en overige store design? Wij zijn er op ingericht om een thema snel te verwisselen. Met ons grote magazijn zijn er altijd voorraden aan te leggen en behoort een directe en snelle levering natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Onze werkwijze

Voor veel klanten verzorgt Levanto een totaalpakket van point of sale-producten. Van het printen van de verschillende producten en uitingen, tot het monteren op de verschillende vestigingen en locaties. Het ontwerp, productie en de montage van POS materiaal wordt volledig door ons verzorgd. Zo weten onze vormgevers vanuit de studio als geen ander hoe ze om moeten gaan met het omtoveren van jouw ideëen om naar een design. 

POS materiaal in Eindhoven en omgeving

Of je nu zoekt naar POS materiaal voor in de retail, een supermarkt of voor op je kantoor, wij denken met je mee en maken iets moois op maat. Het gehele proces wordt door onze professionals vanuit Valkenswaard, vlakbij Eindhoven, voor jouw organisatie uit handen genomen. Ons werkgebied vanuit Valkenswaard is de benelux.

Ben je benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Bekijk dan eens onze ‘klanten’-pagina. Hier vindt u een overzicht van onze (afgeronde) werkzaamheden. Wil je liever direct een kosteninschatting ontvangen. Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. We staan je graag te woord.

Samen bouwen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf?

Neem contact op

Gerelateerde cases

Goossens is de grote inspiratie winkel als het op wonen en slapen...

Lees verder

Dynamische balans komt samen met elegante...

Lees verder