Onderhoud / APK voor je licht- en gevelreclame

Jouw APK voor je licht- en gevelreclame.

Naast het produceren, leveren en monteren van lichtreclame, kun je bij ons ook terecht voor (periodiek) onderhoud. Zo blijf je altijd perfect zichtbaar én ben je verzekerd van een langere levensduur. Wel zo prettig.

Goed onderhoud is het halve werk
Na ruim 13 jaar produceren, monteren en installeren van licht- en gevelreclame mogen we onszelf wel specialist noemen. Daarom bieden wij ook een (periodieke) onderhoudsservice aan, vergelijkbaar met de APK voor je auto. Wel zo prettig voor jou als klant, want zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de staat van je gevel- en lichtreclame, dat doen wij. Dus jouw licht- en gevelreclame APK-partner? Juist, Levanto.

Waarom lichtreclame APK?
Net zoals bij een auto kunnen door achterstallig onderhoud defecten of schades ontstaan. Door deze defecten en/of schades kunnen delen van de lichtreclame losraken, waardoor een stroomstoring of soms zelfs brand kan worden veroorzaakt. Bovendien kan slecht verlichtte en smerige lichtreclame ook flinke afbreuk doen aan je merk. Hoe dan ook; van allebei word je niet echt vrolijk natuurlijk. Daarom kies je dus voor een APK-partner en periodiek onderhoud!

Hoe werkt het?
Tijdens het onderhoud checken onze experts zowel het uiterlijk als de technische staat van de verlichting. Belettering, lakwerk, de constructie, het elektrotechnische gedeelte, noem maar op. Kleine reparaties doen we meteen en storingen verhelpen we ook. Zo zorgt deze APK-check dat eventuele schade beperkt blijft. Gewoon, echt net als bij je auto.

En dan?
Als klant krijgt je een overzichtelijk statusrapport van de lichtreclame(s) en een overzicht van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. Met een onderhoudsovereenkomst ben je ervan verzekerd dat wanneer er ondanks het regulier onderhoud toch een storing aan de verlichting optreedt, onze experts binnen 2 werkdagen langskomen om het te verhelpen. Zijn er grotere herstelwerkzaamheden? Ook geen probleem. We geven je een advies op maat en doen een aanbieding voor het herstel ervan. Done deal.

Eenmalige onderhoudsbeurt
Kies je liever voor een eenmalige onderhoudsbeurt in plaats van regulier onderhoud? Kan ook. Zeker voor wat oudere reclames kan dit een oplossing zijn. Maar ook in dit geval kun je rekenen op vakwerk van onze experts. Ook nog goed om te weten: Levanto verzorgt ook het onderhoud van licht- en gevelreclame die niet door ons geleverd is. Kortom: echte service, met een hoofdletter S!

Samen bouwen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf?

  Ik heb interesse in *

  Voer volgende code in: captcha


  Gerelateerde cases

  Signing met ecologische...

  Lees verder

  Bij Auto Crew doen ze alles voor je...

  Lees verder

  Bij Bosch Car Service doen ze alles voor je...

  Lees verder