Wie we zijn

Levanto. Nice to meet you! 

Jouw merk, product of dienst tot leven brengen, in alle vormen en maten. Dat is wat we doen! Niet zomaar, maar door het ontwikkelen van ‘brighter branded ideas’ als het aankomt op licht- en gevelreclame, (instore) signing en fullcolour prints. Door impact te creëren en door steeds weer te verrassen met oplossingen en ideeën die altijd nét even anders zijn.

Wij zijn Levanto. Brighter branded ideas.

A member of the Institute of Ideas.
Klik hier voor meer informatie.

Bigger. Brighter. Better.

Bigger. Brighter. Better. Het is nogal een statement. Maar wat moet je ermee? Wat is überhaupt een ‘brighter branded idea’? Simpel. Bij Levanto zien we brighter branded ideas als een slimme inval of gedachte die alles wat je doet zinvol maakt. Want of het nu gaat om lichtreclame, gevelbelettering of signing, alles begint met een slim idee en slimme ideeën leiden tot slimme resultaten. Het gevolg: altijd impact voor jouw merk, product of dienst. Onderscheidend, opvallend en pakkend. En in die ideeën, daar zijn we aardig goed in al zeggen we het zelf.

Onze organisatie

Onze organisatie is ruim 16 jaar geleden opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van retailers die hun klanten een unieke winkelervaring wilden bieden. En dat sloeg aan, want door onze klanten zijn we uitgegroeid tot wie we nu zijn. 

Onmisbare schakel

Wat je vraag ook is, onze projectmanagers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor grote of kleine opdrachtgevers, zij gaan er vol voor en zijn een onmisbare schakel tussen interne en externe partijen. Gepast advies, kennis van vergunningen, wet- en regelgeving en gewoon fijne mensen om mee te werken. Onze klanten waaronder Albert Heijn, Blokker, H&M, Etos en Vodafone ZIGGO worden er al blij van. Wedden dat jij dat ook wordt?

Let’s create impact

Tien seconden. Dat is hoe lang een consument nodig heeft om een indruk van jouw merk, product of dienst te vormen. Om het echter te herkennen duurt iets langer; 5 tot 7 impressies. Eenmaal zover, weten consumenten jouw merk uit die hele berg eruit te halen. En daar gaan we natuurlijk voor!

Alles draait dus om herkenbaar zijn en gezien worden. Signing of lichtreclame hangen we dus niet zomaar op, het moet iets doen. Opvallen. Herkenbaar zijn en impact creëren. De juiste vorm van reclame en signing helpt bij het bouwen van een consistent merk. En gemiddeld genomen leidt een consistent merk tot 23% omzetstijging. Niet verkeerd toch?

Retailers vandaag de dag voelen echter hevige concurrentie van online aanbieders. En terecht. Maar wist je ook dat 28% van de consumenten pas in de winkel beslist welk merk ze kopen? Reden genoeg dus voor opvallende en sterke instore signing. En laat dat nou net onze kracht zijn. Geen reden tot paniek dus, maar laat je adviseren door onze experts. Gegarandeerd dat het ook jouw winkel vooruit gaat helpen.

Duurzaam ondernemen

Vandaag de dag wordt de wereld overspoeld met miljoenen tonnen afval, waar geen recycle- of kringloopcyclus tegenop kan. Wist je dat slechts 50% van alles wat we weggooien überhaupt in aanmerking komt voor een nieuwe bestemming? En dat slechts 9% van al ons plastic afval daadwerkelijk gerecycled wordt? Wij ook niet…

Helaas eindigt ons afval waarvan we dénken dat het opnieuw gebruikt gaat worden vaak in andere landen. Op stranden. In rivieren. Of gewoon op mega-vuilnisbelten en stortplaatsen. Samen zijn we enorm goed geworden in het exporteren van ons afval – en maken we er iemand anders zijn of haar probleem van. En eerlijk gezegd? Daar zijn wij klaar mee.

Stel je eens voor dat je onderdeel kunt zijn van een groter goed. Van een initiatief dat zich écht inzet voor een betere, schonere wereld. En die niet volgens een ‘uit-het-oog-uit-het-hart-mentaliteit’ met afval omgaat.Gaat jouw hart daar ook niet sneller van kloppen? Wij van Levanto doen mee aan die verandering. En daar kun jij nu deel van uit maken.

Een beter milieu begint…
.. bij jezelf, natuurlijk. De oude rotten onder ons kennen die uitspraak nog wel. Maar zó waar. Daarom gebruiken wij altijd organische inkt en lijm in combinatie met compleet gerecyclede en recyclebare materialen om te printen en drukken. Waar we plastic uit ons (productie)proces kunnen halen, doen we dat. En we doen er alles aan om zoveel mogelijk duurzame energie te gebruiken en onze impact op het milieu minimaal te laten zijn en dat is al een mooi begin.

Happy people
Ook voor onze medewerkers doen we niet onder. We maken het mogelijk om thuis te werken en zorgen op deze manier voor minder vervoer naar kantoor en vervuiling. Daarbij kunnen onze mensen rekenen op een gezond binnenklimaat, dagelijks vers fruit, veel planten en hebben we in al onze ruimtes LED-verlichting, waardoor we minder energie verbruiken.

CO2 compensatie: we love the smell of forest in the morning
Jep. Echt waar. En omdat we niet alleen roepen dat we houden van onze omgeving, zijn we sinds dit jaar trotse eigenaar van een eigen stuk bos van 6.955 m2 in Riethoven. Los van de heerlijke ‘smell of forest in the morning’ compenseren we hiermee ook (een deel van) de CO2-uitstoot die we produceren. De volgende stap wordt het reduceren van de CO2-uitstoot van de producten die we leveren.

Je merkt het; we willen graag veel doen voor een betere wereld en dat lukt al aardig. Doe jij met ons mee?

Samen bouwen aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf?

Neem contact op

Meet the team

Vakidioten pur sang. Gedreven van begin tot eind en nauwkeurig tot op de vierkante millimeter. Ons team kenmerkt zich door een veelzijdige verzameling van individuen die samen maar één doel voor ogen hebben: jouw merk, dienst of product zó zichtbaar maken dat niemand er meer omheen kan. Hoe tof is dat?!

Iris Maximo

Magazijnmedewerker

Gudrun Hoogmoet

Magazijnmedewerker

Mark Heijmans

Magazijnmedewerker

Jeroen de Zwart

Operationeel Manager

Heline Jaf

Projectmanager BeLux

Monique Klokgieters

Projectmanager

Frank Jacobs

Senior Designer

Romy Delenclos

Projectmanager

Jacky Rinket

Designer

Luuk de Kunder

Directeur, Owner

Carin van Appeven

Controller / HR

Martijn Smeets

Planner

Ad Mertens

Manager logistiek & montage

Maud van Riet

Monteur

Martijn Broeckx

Monteur

Chris Rozyki

Monteur

Henk Grave

Monteur

Rudy Gosen

Monteur

Jordy van der Heijden

Monteur

Peter Spierings

Chauffeur / allround medewerker

Peter de Jong

Monteur

Willem Sijbers

Magazijnmedewerker

Peter Grosfeld

Monteur

André Veen

Monteur

Manuel van Hekken

Monteur