Reclamebureau Levanto

Levanto brengt jouw merk, winkel en visuele identiteit tot leven – op elke manier die je je maar kunt voorstellen. We zijn trots op de projecten die wij doen, maken, leveren, installeren en indien nodig onderhouden


  Albert Heijn

  Bloom

  Lees verder

  Levanto: bekend door lichtreclame en gevelreclame.

  Reclamebureau Levanto is met haar vestigingen in Valkenswaard, Amsterdam en Antwerpen een bekende naam binnen de reclamewereld. Maar hoe, en waarom? Levanto brengt jouw merk, winkel en visuele identiteit tot leven – op elke manier die je je maar kunt voorstellen.

  Voor welke werkzaamheden kan ik Levanto benaderen?

  Een samenwerking met Levanto komt vaak tot stand bij startpunten als vraag naar lichtreclame, gevelreclame, belettering, smartfolie of POS materialen.

  Heeft Levanto een eigen grafisch studio?

  Ja. Levanto heeft een interne studio. Dit stelt ons in staat om jouw wensen te visualiseren voor een juiste impressie. Met deze impressie kunnen we op voorhand issues tackelen. Daarnaast is ons kleine broertje Brand Junkies in staat om uw identiteit aan te pakken indien dat de wens is – dan heb je letterlijk alles onder één dak.

  Voor wat voor klanten werkt Levanto?

  Heb je even? 😉 . Bij Levanto werkt ons team van totaal zo’n 60 personen (in Nederland en België) voor prachtige klanten zoals:

  Hier kun je een greep uit onze projecten vinden. Maar… we hebben nog iets in petto! ⬇️

  Een reclamebureau met eigen logistiek

  Naast onze snelle levertijden, ons fijne team en goede after-service hebben we een eigen logistieke afdeling. Met name interessant voor de wat grotere partijen: we slaan zelf materialen op, leveren ze zelf uit en komen ze zelf monteren. Van lichtbakken, tot raamfolie en POS artikelen. Dit resulteert in (1) scherpere inkoopprijzen en (2) aanzienlijk snellere lever- en/of montage tijden. Dagelijks zijn er zo’n 25 Levanto monteurs on the road om onze klanten blij te maken.

  Vrijblijvende offerte aanvragen?

  Vul het formuliertje eventjes in en upload een duidelijke foto indien het over een pandaankleding gaat. Naar alle waarschijnlijkheid krijg je dan van ‘onze Hans’ een snelle reactie!

   Lichtbakken
   Doosletters
   Spanframes
   Winkel Signage
   Gevelreclame
   Retail Signage

   Bigger. Brigther. Better.

   Het is nogal een statement. Maar wat moet je ermee? Wat is überhaupt een ‘brighter branded idea’? Simpel. Bij Levanto zien we brighter branded ideas als een slimme inval of gedachte die alles wat je doet zinvol maakt.

   Want of het nu gaat om lichtreclame, gevelbelettering of signing, alles begint met een slim idee en slimme ideeën leiden tot slimme resultaten.

   Het gevolg: altijd impact voor jouw merk, product of dienst. Onderscheidend, opvallend en pakkend. En in die ideeën, daar zijn we aardig goed in al zeggen we het zelf.

   Levanto, onmisbare schakel

   Onze organisatie is ruim 16 jaar geleden opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van retailers die hun klanten een unieke winkelervaring wilden bieden. En dat sloeg aan, want door onze klanten zijn we uitgegroeid tot wie we nu zijn. 

   Wat je vraag ook is, onze projectmanagers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor grote of kleine opdrachtgevers, zij gaan er vol voor en zijn een onmisbare schakel tussen interne en externe partijen.

   Gepast advies, kennis van vergunningen, wet- en regelgeving en gewoon fijne mensen om mee te werken. Onze klanten waaronder Albert Heijn, Blokker, H&M, Etos en Vodafone ZIGGO worden er al blij van. Wedden dat jij dat ook wordt?

   Jouw APK voor je licht- en gevelreclame.

   Lees meer over de mogelijkheden

   Naast het produceren, leveren en monteren van lichtreclame, kun je bij ons ook terecht voor (periodiek) onderhoud. Zo blijf je altijd perfect zichtbaar én ben je verzekerd van een langere levensduur. Wel zo prettig.

   Gerelateerde cases

   Etos+, een medicijnservice voor…

   Lees verder

   Marktleider in (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en…

   Lees verder

   The future is exciting. Ready?…

   Lees verder

   Hulp bij gevelreclame vergunning

   Auch! Jouw pas aangebrachte reclame moet verwijderd worden omdat er een bezwaar is gemaakt. Dat wil je voorkomen, uiteraard. In veel gevallen heb je voor gevelreclame een omgevingsvergunning nodig. Deze vergunning vraag je aan als je iets gaat veranderen aan je pand.

   Zeker weten dat je geen problemen krijgt? Laat Levanto de nodige vergunning voor je uitzoeken.

    Vraag een offerte aan

    Zo, dat was een samenvatting van Levanto! Je kunt hier jouw offerte aanvragen en we doen je een passend aanbod.

    Nog even verder kijken? Start bij onze cases.