Exquisite

Locatie

Amsterdam


Signage


Delen

Locatie

Amsterdam


Type Project

Signage

Delen

De opdracht

Schiphol Airport. Dagelijks bezoeken duizenden reizigers de luchthaven en winkels die zich hier bevinden. Schiphol Retail – verantwoordelijk voor al deze winkels – was op zoek naar een unieke winkelbeleving voor Johnny Walker en Exquisite. En bij wie kwamen ze daar voor uit? Juist. Levanto.

Het doel: unieke en exclusieve winkelthema’s en belevingen ontwikkelen voor Johnny Walker en Exquisite om die winkels tot leven te brengen. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Om ervoor te zorgen dat de winkels van Exquisite ook echt ‘exquiste’ werden en dat er niet aan de vestiging van Johnny Walker voorbijgelopen werd, trokken we alles uit de kast.

Het resultaat

Met in het oog springende displays en adembenemende merchandisingconcepten hebben we in het hart van Schiphol Airport de winkels meer dan zichtbaar gemaakt. Na het ontwikkelen van de merkidentiteit brachten we de winkels tot leven, met luxueuze themapromoties, bijzondere installaties en exclusieve verkoopdisplays. Al deze items sloten perfect aan op de allure van de winkels en de wensen van de seizoensgebonden reizigers. Hiermee zorgde Levanto voor de ultieme take-off van zowel Exquisite als Johnny Walker op Schiphol Airport!


Gerelateerde cases

Goossens is de grote inspiratie winkel als het op wonen en slapen...

Lees verder

Dynamische balans komt samen met elegante...

Lees verder