ICI Paris XL

Locatie

Benelux


Make-over etalages en instore themacampagnes


Delen

Locatie

Benelux


Type Project

Make-over etalages en instore themacampagnes

Delen

De opdracht

ICI Paris XL is dé luxe parfumeriespeciaalzaak van de Benelux. Klanten kunnen hier niet alleen terecht voor cosmetica, huidverzorgingsproducten en parfums van internationale topmerken, maar vooral ook voor persoonlijk en deskundig advies. Alles draait om luxe en het geven van een goed gevoel - van binnen en van buiten.

Toen ICI Paris XL ons in 2017 benaderde om mee te denken voor nieuwe elementen in de etalage aarzelden we dan ook geen moment. Ons team van specialisten ging aan de slag en kwam met een slimme oplossing, een element dat is opgebouwd uit een houten kist met magnetische elementen, waarop een verlicht doekframe geplaatst is. De magnetische kist, verwisselbare doeken in de verlichte frames, eventueel mock-ups en de bekende raamkaders zorgen ervoor dat dit meubel helemaal toegespitst kan worden op het merk wat ICI Paris XL op dat moment etaleert.

Het resultaat

In drie maanden tijd zijn ongeveer 275 winkels in de Benelux voorzien van één of meerdere van deze etalagemeubels, waardoor ICI Paris XL niet alleen zichzelf van haar mooiste kant laat zien, maar ook haar producten laat shinen.

Naast deze slimme etalage-oplossingen, ontzorgt Levanto ICI Paris XL met al hun themacampagnes in het jaar. Van Vaderdag tot Kerst en alles er tussenin. Op landelijk niveau zorgen wij voor de opslag, voorraadbeheer, distributie en de inrichting van alle etalages. Zo zorgen we samen het hele jaar door voor beauty waar je niet omheen kunt!


Gerelateerde cases

Goossens is de grote inspiratie winkel als het op wonen en slapen...

Lees verder

Dynamische balans komt samen met elegante...

Lees verder